LISE FAURSCHOU HASTRUP

BÅLKURSUS, BØRNEARRANGEMENT OG FOREDRAG MED LISE

 

Vi har brugt Lise Faurschou Hastrup til vores Høstmarked på Gadkjærgaard i flere år. Denne dag kommer der ca. 1000 børn fra Vejles Institutioner og har mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, Lise har et bål/madværksted, som børnene kommer til i løbet at dagen. Vi har også afholdt bålkursusdage med Lise og vi har haft hende til foredrag for forældre og personale. Det bedste ved Lise er at hun er 100 % autentisk i sin måde at agere på. Det hun siger, hænger sammen med det hun er og det hun gør. Hun er fantastisk spændende både at være praktisk med, men også til at lytte til. Hun kan sit stof og den sjældne kunst at sætte metaforer på stoffet .så alle kan forstå det og - det bedste - huske det!… Og og og humoren skal vi heller ikke glemme! Jeg mener, hun er helt unik og en af de få i Danmark, som kan det, hun kan.

 

Inger Bank Larsen (tidligere) leder af Gadkjærgaard Vejle

 

 

PROJEKT SUNDHEDSÅR MED LISE SOM TOVHOLDER

 

Havredal gl. Skole – et uddannelsessted for unge med særlige behov i alderen 18 – 25 år – har haft den store glæde at samarbejde med Lise Faurschou Hastrup i vores projekt ”Sundhedsår”. Lise har været en fantastisk inspirator og tovholder for os året igennem. Hun har med sin faglige dygtighed og sin smittende energi givet os alle et kærligt spark væk fra vores dårlige vaner og vores magelighed. Vi har oplevet Lise som en blændende formidler, som med almindelige ord og eksempler kan formidle et, på mange måder, kompliceret stof.

Vi kan kun anbefale andre at gøre brug af hendes kompetencer.

 

Kirsten Fabian, Centerleder Havredal gl. Skole

 

 

PERSONALEDAG OM ØKOLOGI-OMLÆGNING MED

LISE OG KIRSTEN LYSGAARD

 

Vi havde bestilt Lise til et oplæg om økologi. Vi ville have mere viden end vi havde og det fik vi. På en levende, spændende og charmerende måde, fik hun givet os et større indblik i den økologiske verden. Fra små observationer fra dagligdagen til tørre tal, der ikke blev givet med en løftet finger, men med et udfordrede oplæg, der satte tankerne i gang hos os.

Samtidig var psykolog Kirsten Lysgaard med på sidelinjen. Sammen med hende fik vi åbnet op for den psykologiske del af forandringsprocessen. Hun hjalp os med at finde vejen til vores mål på en rolig, forstående og rummelig måde.

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, som vi kun kan anbefale til alle.

 

Køkkenchef Hanne Vixø og hele personalet i kantinen Krifa Aarhus

 

 

MAD- OG MÅLTIDSVEJLEDNING HOS LISE

 

Møder op hos ·Lise, hun har masser af Lys i øjnene.. mad er guld for cellerne. Hvad spiser du? Hvad kan du lide at spise? Hvordan ser din hverdag ud?

Jeg gik fra min madvejledning ikke med en x antal ugers kur, men med ”Jettes foderplan”, som tog udgangspunkt i, hvad jeg kan lide at spise, en foderplan der indeholdt alle de gode ting til mine celler. Og jeg fik forståelsen for, hvorfor lige de ting er guld for lige netop mig.

Mine teenagepiger kiggede nysgerrigt.. hmm.. sådan en plan ville de også gerne have. Jeg fik lov at lytte med. Spis hvad du har lyst til, siger Lise, og mærk hvad det gør ved dig.. ikke mange besøg hos Mc D i vores verden længere :)

Så .. her 4 år efter start kan jeg se, det er guld for vores lille familie.

Lidt anderledes at handle ind, alle kigger på indholdsfortegnelsen.. hm.. hvad mon Lise ville sige til det?

Økologi, bevidsthed.. Et lille glas med diverse kosttilskud til aften, basisviden, commun sense, jomfrukokosolie, friske råvarer, hjemmebag, grøn the, stabilt blodsukker, stabilt humør, energi, overskud. hyggestunder i køkkenet, sanselige måltider. Det blev en holdbar livsstilsændring. Og ja Lise, vi blev mere sultne på livet :)

 

Jette T.

 

 

MAD- OG MÅLTIDSVEJLEDNING HOS LISE

 

Vi opsøgte madvejledning til vores 14 årige datter, som lider af en del allergier og som i lang tid havde været besværet af gentagne infektioner samt træthed, mavesmerte og kvalme i hverdagen.

Hele forløbet har været meget trygt, det er en dejlig følelse at blive taget alvorligt og skønt at få brugbare redskaber til selv at kunne gøre noget for at bedre på tingene.

Lise var virkelig godt forberedt til første vejledning. Under selve konsultationen udviste hun meget bred viden om diverse prøvesvar, som vi havde fået lavet hos egen læge.

Flere af de afvigelser, der var i blodprøvesvarene, havde lægen ikke tillagt særlig stor betydning, Vi ville således aldrig selv have opdaget mælkeallergien ud fra lægens fortolkning, men efter Lises råd om afprøvning af mælkefri kost, er der her efter to måneder, slet ingen tvivl om, at det vores datter ikke tåler er mælk.

Lise kunne give svar og forklaringer på forskellige symptomer (mavesmerter, kulde- og krampeanfald, kvalme mm.).

Allervigtigst var det, at gennemgangen af kostomlægningen dels var på min datters “niveau” og dels fuldstændig detaljeret, så det var nemt for os alle at gå til i hverdagen. Lise har mange gode tips,  man mærker tydeligt at Lise har mange års erfaring med området bag sig!

Vi har haft mulighed for at få efterfølgende opfølgning pr mail og sms, Lise har været god til at besvare de spørgsmål, som opstår undervejs.

Madvejledningen har virket effektivt mod en række problemer og nogle af dem er endda stort set forsvundet, når kostplanen overholdes. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det ville være gået med min datters helbred/allergier, hvis vi ikke havde fået kvalificeret hjælp til at sørge for, at hendes krop ikke hele tiden er så meget på “overarbejde”.

 

Lene

 

 

FOREDRAG MED LISE PÅ SENIORKURSER

 

Lise Faurschou Hastrup har siden 2005 været en fast bestanddel af vores åbne seniorkurser i Willis. Lise har formået at flytte grænserne for forståelse af kostens vigtighed. Hun har uden at løfte pegefingeren givet deltagerne værdifuld viden og nyttige redskaber, som de kan bruge i hverdagen. Vi har gennem årene fået super tilbagemeldinger på vores evalueringsskemaer på Lise Faurschou Hastrup, da hun forstår at kombinere sin viden med en god fortællekunst og et levende billedsprog, som huskes i mange år.

Vi kan derfor varmt anbefale Lise Faurschou Hastrup som foredragsholder.

 

Kai Jensen, Senior og Vidensupport, Willis Group

 

 

FOREDRAG MED LISE PÅ SENIORKURSER

 

PFA Pension har gennem de sidste 20 år brugt Lise Faurschou Hastrup som oplægsholder på vores seniorkurser. Lise har evnen til på en meget levende og underholdende måde at give kursisterne et godt indblik i hvad, kosten kan gøre for at styrke livskvaliteten og højne den personlige trivsel. Undervisningen foregår i en humoristisk tone, og meget vigtigt, hun formår at komme med de gode budskaber

uden løftet pegefinger.

Vi er meget glade for vores samarbejde med Lise.

 

Pia Bay, chefkonsulent, PFA Senior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefalinger